Telusuri produk sing sampeyan butuhake

Ing saiki, bisa gawé wesi sembrani NdFeB sintered saka macem-macem gelar kayata N35-N55, 30H-48H, 30M-54M, 30SH-52SH, 28UH-48UH, 28EH-40EH.

kaluwihan kita

Jiangsu Pulong ngeyel dadi wong-oriented, ngajeni kawruh, ngajeni wong, tekad kanggo berkembang.

Paling laris

Produk utama kita Nd-Fe-B wesi sembrani wis digunakake Applied ing wilayah energi, transportasi, mesin, IT, kluwarga Perkakas, elektronik konsumen etc.

ndeleng liyane

Babagan Kita

Kita melu riset, pangembangan, manufaktur lan dodolan magnet lan peralatan aplikasi.

  • company
  • Company environment
  • Company environment

Jiangsu Pulong Magnet Co., Ltd. didegaké ing taun 2011, kanthi modal kadhaptar 50 yuta lan total investasi 260 yuta yuan.Dumunung ing Hai'an Industrial Park, Provinsi Jiangsu, China, kanthi area 100000 meter persegi.Jiangsu Pulong mung 2 jam berkendara saka bandara Shanghai.Iki melu riset, ngembangake, manufaktur lan marketing magnet lan piranti aplikasi.

produk utama kita Nd-Fe-B wesi sembrani wis digunakake Applied ing wilayah energi, transportasi, mesin, IT, kluwarga Perkakas, elektronik konsumen etc. Perkembangan kanthi cepet saka global nyimpen energi lan lingkungan pangayoman industri wis nemen dipun aplikasi saka Nd- Magnet Fe-B ing wilayah anyar kalebu kendaraan hibrida, kendaraan listrik, peralatan rumah tangga hemat energi, robot lan pembangkit tenaga angin.

sinau More

Telusuri produk sing sampeyan butuhake

Ing saiki, bisa gawé wesi sembrani NdFeB sintered saka macem-macem gelar kayata N35-N55, 30H-48H, 30M-54M, 30SH-52SH, 28UH-48UH, 28EH-40EH.