Babagan Kita

address

Jiangsu Pulong Magnet Co., Ltd didegaké ing 2011, kanthi ibukutha kadhaptar 50 yuta lan total investasi 260 yuta yuan.Dumunung ing Hai'an Industrial Park, Provinsi Jiangsu, China, kanthi area 100000 meter persegi.Jiangsu Pulong mung 2 jam berkendara saka bandara Shanghai.Iki melu riset, ngembangake, manufaktur lan marketing magnet lan piranti aplikasi.

Minangka lintang Rising ing industri materi Magnetik ing Jiangsu, Jiangsu Pulong Magnet wis nderek syarat kontrol oksigen lan refinement gandum.Ing saiki, bisa gawé wesi sembrani NdFeB sintered saka macem-macem gelar kayata N35-N55, 30H-48H, 30M-54M, 30SH-52SH, 28UH-48UH, 28EH-40EH.Jiangsu Pulong bisa ngasilake magnet NdFeB sintered 3000 ton / taun.Jiangsu Pulong wis sertifikat ISO9001 lan ISO14001.Kabeh wesi sembrani NdFeB bisa nyukupi syarat GB / T13560-2009.

product

produk utama kita Nd-Fe-B wesi sembrani wis digunakake Applied ing wilayah energi, transportasi, mesin, IT, kluwarga Perkakas, elektronik konsumen etc. Perkembangan kanthi cepet saka global nyimpen energi lan lingkungan pangayoman industri wis nemen dipun aplikasi saka Nd- Magnet Fe-B ing wilayah anyar kalebu kendaraan hibrida, kendaraan listrik, peralatan rumah tangga hemat energi, robot lan pembangkit tenaga angin.

application2
application1
application

Jiangsu Pulong ngeyel dadi wong-oriented, respecting kawruh, respecting wong, ditemtokake kanggo berkembang, gumantung ing klompok tim riset ilmiah profesional kualitas dhuwur lan klompok ahli kondhang ing ngarep lan luar negeri kanggo terus-terusan nambah inovasi teknologi, terus-terusan. perbaikan, lan optimalisasi proses produksi.Wis kerjasama karo universitas terkenal kanggo panemuan, kayata Universitas Shanghai lan Universitas Nanjing.Ing wektu sing padha, peralatan testing majeng industri wis ngenalaken kanggo strictly kontrol kualitas produk kanggo mesthekake yen pelanggan kasedhiya karo produk kualitas stabil lan dipercaya.

Sugeng rawuh ing Jiangsu Meeting Magnet Co., Ltd.


Telusuri produk sing sampeyan butuhake

Ing saiki, bisa gawé wesi sembrani NdFeB sintered saka macem-macem gelar kayata N35-N55, 30H-48H, 30M-54M, 30SH-52SH, 28UH-48UH, 28EH-40EH.