Hubungi Kita

Jiangsu Pulong Magnet Co., Ltd.

0086-0513-88223666

0086-15162700653

008615162700653

PENGEN KERJA DENGAN KAMI?

Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita

Telusuri produk sing sampeyan butuhake

Ing saiki, bisa gawé wesi sembrani NdFeB sintered saka macem-macem gelar kayata N35-N55, 30H-48H, 30M-54M, 30SH-52SH, 28UH-48UH, 28EH-40EH.