Neodymium Badge Magnet W / Adhesive Mbalik

Katrangan singkat:

Magnet badge sing gampang digunakake digawe nganggo magnet neodymium kanggo nempelake tag jeneng & kertu bisnis ing konferensi, rapat, pameran dagang lan acara.Lencana Magnetik minangka alternatif sing apik kanggo lencana pin tradisional, kanthi kekuatan magnetik, awet, entheng, lan ora bakal ngrusak utawa nyuwek sandhangan.


Detail Produk

Tag produk

Deskripsi Produk

Magnet badge sing gampang digunakake digawe nganggo magnet neodymium kanggo nempelake tag jeneng & kertu bisnis ing konferensi, rapat, pameran dagang lan acara.Lencana Magnetik minangka alternatif sing apik kanggo lencana pin tradisional, kanthi kekuatan magnetik, awet, entheng, lan ora bakal ngrusak utawa nyuwek sandhangan.

Desain rong potongan kasebut duwe piring njaba kanthi busa adesif kanggo gampang masang kertu bisnis utawa tag jeneng, lan piring njero kanthi magnet neodymium sing kuat sing nyelip ing sangisore sandhangan kanggo ngamanake lencana.Cukup copot tab adesif lan pasang tag jeneng ing piring njaba.lan lebokake piring njero ing sangisore klambi lan sampeyan wis siyap!

Neodymium Badge Magnet

Magnet badge sing gampang digunakake digawe nganggo magnet neodymium kanggo nempelake tag jeneng & kertu bisnis ing konferensi, rapat, pameran dagang lan acara.Lencana Magnetik minangka alternatif sing apik kanggo lencana pin tradisional, kanthi kekuatan magnetik, awet, entheng, lan ora bakal ngrusak utawa nyuwek sandhangan.

Desain rong potongan kasebut duwe piring njaba kanthi busa adesif kanggo gampang masang kertu bisnis utawa tag jeneng, lan piring njero kanthi magnet neodymium sing kuat sing nyelip ing sangisore sandhangan kanggo ngamanake lencana.Cukup copot tab adesif lan pasang tag jeneng ing piring njaba.lan lebokake piring njero ing sangisore klambi lan sampeyan wis siyap!

Jeneng Badge Magnets

Sembrani lencana jeneng nduweni mupangat tambahan kanggo ora ngrusak sandhangan lan luwih aman tinimbang jeneng sembrani lencana nganggo pin.

Saben komponèn saka wesi sembrani badge jeneng iki dirancang kanggo nggedhekake pasukan nyekeli nalika tetep ukuran mudhun.Magnet neodymium super kuwat ing piring mburi disusun ing polaritas gantian kanggo mbentuk sirkuit Magnetik sing nambah kekuatan.

Kaluwihan produk

Crosshatches ana ing permukaan piring ngarep stainless steel sing nggawe genggeman ekstra kanggo nyegah lencana jeneng sing luwih abot saka slipping lan ngusapake nalika digunakake nganggo kain lan bahan sing luwih alus.Ing mburi piring ngarep ana Strip wis Applied saka heavy-tugas pindho sisi umpluk tape kang banget nalika digunakake ing lumahing Gamelan.Kuwat lan tahan cuaca, yen lencana jeneng dipasang, sampeyan ora perlu kuwatir yen bakal rusak.

Diagram Alur Proses

Product process flow1
Product process flow

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Telusuri produk sing sampeyan butuhake

    Ing saiki, bisa gawé wesi sembrani NdFeB sintered saka macem-macem gelar kayata N35-N55, 30H-48H, 30M-54M, 30SH-52SH, 28UH-48UH, 28EH-40EH.