Neodymium Bar, Blok & Kubus Magnet

Katrangan singkat:

Neodymium bar, blok lan kubus wesi sembrani sing luar biasa kuat kanggo ukuran sing.magnet neodymiumminangka magnet permanen, langka bumi sing paling kuat sing kasedhiya ing komersial saiki kanthi sifat magnetik sing ngluwihi liyanebahan magnet permanen.Kekuwatan magnetik sing dhuwur, resistensi kanggo demagnetisasi, biaya murah lan fleksibilitas nggawe dheweke dadi pilihan sing cocogaplikasiwiwit saka panggunaan industri lan teknis nganti proyek pribadi.


Detail Produk

Tag produk

Rare-Earth Neodymium Bar & Block Magnets

Neodymium bar, blok lan kubus wesi sembrani sing luar biasa kuat kanggo ukuran sing.Magnet neodymium minangka magnet bumi langka permanen sing paling kuat sing kasedhiya ing komersial saiki kanthi sifat magnetik sing ngluwihi bahan magnet permanen liyane.Kekuwatan magnetik sing dhuwur, resistensi kanggo demagnetisasi, biaya murah lan fleksibilitas ndadekake dheweke dadi pilihan sing cocog kanggo aplikasi wiwit saka panggunaan industri lan teknis nganti proyek pribadi.

Blok Neodymium, bar lan kubus wesi sembrani migunani kanggo macem-macem aplikasi.Saka proyek kerajinan kreatif & DIY nganti pameran pameran, nggawe perabot, kemasan, dekorasi kelas sekolah, ngatur omah lan kantor, medis, peralatan ilmu pengetahuan lan liya-liyane.Padha uga digunakake kanggo macem-macem desain & engineering lan aplikasi manufaktur ngendi ukuran cilik, magnet kekuatan maksimum dibutuhake.

Spesifikasi Neodymium Block Magnet

1. Daya coercive dhuwur, daya magnetik kuwat;

2. Operasi maksimal nganti 230 derajat celcius;

3. Produk sing diprodhuksi miturut sistem mutu ISO9001;

4. Coating: Ni, Ni-Cu-Ni, Zn, Ag, Au, lan plating lan lapisan khusus liyane;

5. Wektu pangiriman: 10-20 dina sawise konfirmasi pesenan;

6. Kita nindakake sing paling apik kanggo nyukupi panjaluk sampeyan lan nggawe cepet menyang tangan sampeyan.

Neodymium Block Magnet Kasedhiya Gelar lan Coating Grades Kanggo Pilih

N35, N38, N40, N42, N45, N48, N50, N52;

N35M, N38M, N40M, N42M, N45M, N48M, N50M;

N35H, N38H, N40H, N42H, N45H, N48H;

N35SH, N38SH, N40SH, N42SH, N45SH;

N30UH, N33UH, N35UH, N38UH;N40UH;

N30EH, N33EH, N35EH;N38EH.

Coatings Kanggo Pilih

Zn, Ni, Ni-Cu-Ni, Epoxy, Phosphating, Gold, Silver, Epoxy + Sn lan ing;

Aplikasi Magnet Blok Neodymium

* Lift motor
* Generator Angin
* Motor Servo
* Kendaraan Listrik Hibrida
* Motor Linear

* Kompresor Motor
* Generator Hidrolik
* Aplikasi liyane: Mesin, audio/video, lan peralatan komunikasi, piranti medis, otomatisasi kantor, pemisah magnetik, lsp.

Paket Neodymium Blok Magnet

Paket udara, paket laut, paket standar, paket shielding kanggo ngliwati keamanan ing bandara, kasus kayu gratis suffocating khusus kanggo transportasi laut.Mesthi, kabeh paket kita wis disesuaikan.

Diagram Alur Proses

Product process flow1
Product process flow

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Telusuri produk sing sampeyan butuhake

    Ing saiki, bisa gawé wesi sembrani NdFeB sintered saka macem-macem gelar kayata N35-N55, 30H-48H, 30M-54M, 30SH-52SH, 28UH-48UH, 28EH-40EH.