Neodymium Channel Magnet

Katrangan singkat:

Sembrani saluran persegi dowo Neodymium sing kuat, rakitan Magnetik U-shaped dibangun kanggo abot-tugas soyo tambah, nyekeli lan aplikasi mbenakake.Padha dibangun karo wesi sembrani pemblokiran neodymium kuwat encased ing saluran baja nikel-dilapisi.wesi sembrani Channel duwe siji utawa loro counterbore / countersunk bolongan kanggo masang M3 standar ngawut-awut flat-head, perkakas lan bolts.


Detail Produk

Tag produk

Neodymium Channel Magnet Majelis w / Countersunk Bolongan kanggo aplikasi soyo tambah

Sembrani saluran persegi dowo Neodymium sing kuat, rakitan Magnetik U-shaped dibangun kanggo abot-tugas soyo tambah, nyekeli lan aplikasi mbenakake.Padha dibangun karo wesi sembrani pemblokiran neodymium kuwat encased ing saluran baja nikel-dilapisi.wesi sembrani Channel duwe siji utawa loro counterbore / countersunk bolongan kanggo masang M3 standar ngawut-awut flat-head, perkakas lan bolts.

wesi sembrani saluran Neodymium kuwat saka wesi sembrani saluran Keramik utawa standar neodymium pemblokiran / wangun bar, minangka saluran baja concentrates paling saka Magnetik kolom menyang sisih siji (lumahing) saka magnet.Padha dilapisi karo lapisan telung: Ni-Cu-Ni (Nikel + Tembaga + Nikel), nggunakake proses adhedhasar elektrolitik kanggo pangayoman maksimum marang karat lan oksidasi.

Magnet saluran bisa digunakake ing aplikasi njero ruangan & ruangan, cocog kanggo aplikasi holding & fixing industri & konsumen sing mbutuhake kekuwatan magnetik dhuwur.

Aplikasi Produk

Iki wesi sembrani saluran neodymium duwe loro bolongan countersunk ing saluran baja tinimbang wesi sembrani kang mbokmenawa bakal kokain nalika tightening munggah ngawut-awut.Nalika bolongan countersunk ing wesi sembrani sampeyan bakal njaluk menyang dilema antarane torsi cukup kanggo ngawut-awut lan ora kokain wesi sembrani.Apik kanggo lawang sembrani utawa latches Magnetik.Magnet saluran neodymium iki digawe saka sembrani neodymium super kuwat encased nang saluran krom dilapisi baja sing telung daya nyekeli kanggo 45 lbs kang 15 kilogram luwih kuwat saka sembrani saluran standar ukuran padha!Ing wektu sing padha saluran baja uga nglindhungi magnet saka kang rusak sak dina kanggo nggunakake dina.Saben sembrani saluran ngukur 2 "dawa 1/2" amba lan 1/4 "karo loro bolongan ing saben sisih temenan kanggo # 6 ngawut-awut kayu. Iku sampurna kanggo nggunakake minangka nduwèni magnet tugas ekstra abot kanggo nyimpen pribadi lan hardware ing sak panggonan. kait kabinèt utawa malah minangka gunung ekstra aman kanggo cahya obah utawa kamera. Magnet saluran iki duwe loro # 6 bolongan countersunk ing saben mburi kanggo ngidini kanggo instalasi flush kanggo nggedhekake daya nyekeli. Magnet kabinèt iki populer karo pembuat kabinèt guru sekolah machinists siswa tukang sulap. ing gapura hobbyists inventors teknisi diyers mars rovers (yup up there) kerajinan magnet nggunakake hobi terapi panyimpenan eksperimen labs pameran sains laboratorium garasi sekolah kantor toko sihir garasi pengikat engsel parkir penanganan bahan kait kamar umbah-umbah aplikasi industri & ilmiah gantungan alat & lawang gedhe magnet kanggo digunakake ing lawang pantry shutters perkebunan lemari ing lemari ing garasi kanggo nahan alat dekorasi ruangan gantungan handuk piso holders minangka drapery hardware sembarang penutupan kulkas wesi sembrani kethokan buku laci lemari pawon recoup panyimpenan ing teater rana peraga langit-langit & tembok bedhil gunung sembrani sembrani nampilake perdagangan nuduhake retrieval.

Diagram Alur Proses

Product process flow1
Product process flow

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Telusuri produk sing sampeyan butuhake

    Ing saiki, bisa gawé wesi sembrani NdFeB sintered saka macem-macem gelar kayata N35-N55, 30H-48H, 30M-54M, 30SH-52SH, 28UH-48UH, 28EH-40EH.