Neodymium Countersunk Magnet

Katrangan singkat:

Countersunk Magnets, uga dikenal minangka Round Base, Piala babak, Piala utawa RB wesi sembrani, wesi sembrani soyo tambah kuat, dibangun karo wesi sembrani neodymium ing tuwung baja karo 90 ° bolongan countersunk ing lumahing apa kanggo maringi leladen meneng flat-head standar.Sirah sekrup lenggah siram utawa rada ngisor permukaan nalika ditempelake ing produk sampeyan.


Detail Produk

Tag produk

Magnet Countersunk- Magnet Piala Neodymium kanthi Lubang Pemasangan 90 °

Countersunk Magnets, uga dikenal minangka Round Base, Piala babak, Piala utawa RB wesi sembrani, wesi sembrani soyo tambah kuat, dibangun karo wesi sembrani neodymium ing tuwung baja karo 90 ° bolongan countersunk ing lumahing apa kanggo maringi leladen meneng flat-head standar.Sirah sekrup lenggah siram utawa rada ngisor permukaan nalika ditempelake ing produk sampeyan.

Nyekel Magnetik fokus ing lumahing apa lan Ngartekno kuwat saka sembrani individu.Lumahing sing ora bisa digunakake sithik banget utawa ora ana gaya magnet.

Dibangun nganggo magnet N35 Neodymium sing dilebokake ing cangkir baja, dilapisi karo lapisan telung Nikel-Tembaga-Nikel (Ni-Cu-Ni) kanggo perlindungan maksimal marang karat & oksidasi.

Magnet cangkir neodymium digunakake kanggo aplikasi apa wae sing mbutuhake kekuwatan magnetik dhuwur.Padha becik kanggo ngangkat, nyekeli & posisi, lan aplikasi soyo tambah kanggo indikator, lampu, lampu, antena, peralatan pengawasan, ndandani Furnitur, latches gapura, mekanisme nutup, mesin, kendaraan & liyane.

Countersunk Magnet Kab

Countersunk wesi sembraniminangka cara ndandani sing populer banget amarga gampang digunakake, estetika sing resik lan kinerja sing kuat.Magnet iki gampang dipasang kanthi sekrup lan digunakake kanggo nutup lawang lan laci sing wicaksana lan kanggo tandha lan tampilan.

Countersunk bolongan wesi sembrani ing kategori iki duwe siji utawa loro bolongan karo countersunk, supaya wesi sembrani pemblokiran bisa ngaco ing nggunakake ngawut-awut countersunk.Amarga desain warata, wesi sembrani lagi wae gedhe banget lan isih duwe pasukan adesif apik, sing digunakake kanggo, karomagnet neodymium.Sembrani wis magnetized dening dhuwur (axial magnetization).Mesthi ana nomer akeh bisa nggunakake varian magnet iki, contone: Pameran dagang lan construction toko, pawon utawa Furnitur construction lan akeh liyane.Sampeyan uga bisa nggunakake aplikasi iku kanggo masang pratandha, pribadi lan obyek metallic supaya padha rock ngalangi.

Diagram Alur Proses

Product process flow1
Product process flow

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Telusuri produk sing sampeyan butuhake

    Ing saiki, bisa gawé wesi sembrani NdFeB sintered saka macem-macem gelar kayata N35-N55, 30H-48H, 30M-54M, 30SH-52SH, 28UH-48UH, 28EH-40EH.