Neodymium Pancing Magnet

Katrangan singkat:

Sembrani cangkir neodymium karo pancingan digawe karo wesi sembrani neodymium N35 encased ing tuwung baja karo pancing mburi Utas.Pancing wesi sembrani menehi kekuatan apik tenan kanggo ukuran cilik (nyekel nganti 246 lbs.).Cangkir baja nggawe gaya tarik magnetik vertikal sing kuat (utamane ing permukaan wesi utawa baja sing rata), konsentrasi gaya magnetik lan ngarahake menyang permukaan kontak.Cangkir baja uga dilapisi karo lapisan telung Ni-Cu-Ni (Nikel + Tembaga + Nikel) nggunakake proses adhedhasar elektrolitik kanggo pangayoman maksimal marang karat & oksidasi.


Detail Produk

Tag produk

Magnet Piala Neodymium karo Pancing

Sembrani cangkir neodymium karo pancingan digawe karo wesi sembrani neodymium N35 encased ing tuwung baja karo pancing mburi Utas.Pancing wesi sembrani menehi kekuatan apik tenan kanggo ukuran cilik (nyekel nganti 246 lbs.).Cangkir baja nggawe gaya tarik magnetik vertikal sing kuat (utamane ing permukaan wesi utawa baja sing rata), konsentrasi gaya magnetik lan ngarahake menyang permukaan kontak.Cangkir baja uga dilapisi karo lapisan telung Ni-Cu-Ni (Nikel + Tembaga + Nikel) nggunakake proses adhedhasar elektrolitik kanggo pangayoman maksimal marang karat & oksidasi.

Neodymium pancing wesi sembrani becik kanggo kabeh jinis aplikasi ngendi kuwat nyekeli kekuatan lan pancingan cilik dibutuhake.Ana gunane kanggo nggantung barang abot, piranti, lampu, peralatan, pratandha & spanduk, kanggo ngatur kabel, kabel lan barang liyane ing gudang, ruang kantor, workstation lan liya-liyane.

Fitur produk

● N35 neodymium pancing wesi sembrani sing apik tenan kuwat kanggo ukuran cilik.

● cangkir Steel magnetized ing sisih siji kanggo kekuatan nyekeli maksimum & dilapisi karo lapisan telung Ni-Cu-Ni.

● Kasedhiya ing macem-macem ukuran karo M4, M5, M6 & M8 Utas pancingan mburi.

● Neodymium pancing wesi sembrani sing axially magnetized liwat kekandelan.

[Aplikasi Kait]:Pancing Magnetik bisa digunakake kanggo akeh panggonan.Ora mung kanggo ngatur, nanging uga kanggo dekorasi lan panyimpenan.

[Bahan Magnet]:Pancing Magnetik kasusun saka wesi sembrani pot.Kanthi lapisan nikel lan bahan berkualitas tinggi, bisa digunakake nganti suwe.

[Kait Magnetik]:Anti-gores minangka pancingan Magnetik karo sembrani Gamelan ing ngisor.Gunakake yakin.

[Cathetan Magnetik]:Daya tarik pancing magnetik banget, bocah-bocah ora diidini dolanan.

[Sawise Penjualan]:Pancing Magnetik sing kualitas dhuwur, hubungi kita bebas lan kindly yen ana pitakonan, Coba paling apik kanggo ngawula sampeyan tujuan kita.

Diagram Alur Proses

Product process flow1
Product process flow

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Telusuri produk sing sampeyan butuhake

    Ing saiki, bisa gawé wesi sembrani NdFeB sintered saka macem-macem gelar kayata N35-N55, 30H-48H, 30M-54M, 30SH-52SH, 28UH-48UH, 28EH-40EH.