Magnet Disk Neodymium (NdFeB).

Katrangan singkat:

Magnet disk Neodymium (uga dikenal minangka "NdFeb", "NIB" utawa "Neo") minangka magnet langka bumi sing paling kuat sing kasedhiya saiki.Kasedhiya ing bentuk cakram lan silinder, magnet Neodymium duweni sifat magnetik sing ngluwihi kabeh bahan magnet permanen liyane.Padha dhuwur ing kekuatan Magnetik, Moderately diregani lan bisa nindakake uga ing suhu lingkungan.Akibaté, iku magnet Rare-Earth sing paling akeh digunakake kanggo aplikasi industri, teknis, komersial lan konsumen.


Detail Produk

Tag produk

Deskripsi Produk Cakram & Silinder Magnet Neodymium Kuat

Neodymium (uga dikenal minangka "NdFeb", "NIB" utawa "Neo") minangka magnet langka bumi sing paling kuat sing kasedhiya saiki.Kasedhiya ing bentuk cakram lan silinder, magnet Neodymium duweni sifat magnetik sing ngluwihi kabeh bahan magnet permanen liyane.Padha dhuwur ing kekuatan Magnetik, Moderately diregani lan bisa nindakake uga ing suhu lingkungan.Akibaté, iku magnet Rare-Earth sing paling akeh digunakake kanggo aplikasi industri, teknis, komersial lan konsumen.

Informasi Tarik Kira-kira Magnet Neodymium

Info tarik kira-kira sing kadhaptar mung kanggo referensi.Nilai-nilai kasebut diwilang miturut asumsi yen magnet bakal dipasang ing warata, lemah 1/2 "piring baja ringan sing kandel. Coatings, teyeng, lumahing kasar, lan kondisi lingkungan tartamtu bisa nyuda daya tarik kanthi signifikan. Mangga manawa kanggo nyoba. narik nyata ing aplikasi nyata.Kanggo aplikasi kritis, disaranake narik de-rated dening faktor 2 utawa luwih, gumantung ing keruwetan saka Gagal potensial.

Metode Manufaktur kanggo Magnet Neodymium

Cakram neodymium kita disinter kanggo kekuatan magnet sing optimal lan magnetisasi aksial (arah magnetisme ana ing sadawane sumbu magnet saka lor nganti kutub kidul).Pilihan finishing umum kalebu lapisan tanpa lapisan, nikel (Ni-Cu-Ni) lan emas (Ni-Cu-Ni-Au).

Toleransi Pangukuran Standar kanggo Magnet NdFeB

Toleransi standar yaiku +/- 0,005 "ing dimensi diameter lan ketebalan.

Kita ora nate kompromi babagan kualitas lan kabeh produk kita diuji kinerja nggunakake mesin tarik lan kompresi sing dikontrol komputer.Sistem kanthi akurat ngukur bobot magnet sing bisa ditahan nalika ditarik vertikal lan jumlah tarikan magnet sing bisa ditindakake nalika ana celah utawa materi non-magnetik ing antarane magnet lan materi sing ditrapake kanggo narik kawigaten.Nggunakake teknologi sing paling apik, kita nggawe manawa para pelanggan tansah entuk magnet sing bener kanggo aplikasi kasebut.

Diagram Alur Proses

Product process flow1
Product process flow

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Telusuri produk sing sampeyan butuhake

    Ing saiki, bisa gawé wesi sembrani NdFeB sintered saka macem-macem gelar kayata N35-N55, 30H-48H, 30M-54M, 30SH-52SH, 28UH-48UH, 28EH-40EH.