Neodymium Pot Magnet W / Utas Batang

Katrangan singkat:

Magnetik pot kanthi batang benang internal minangka magnet dipasang sing kuat.Majelis magnetik iki dibangun nganggo magnet disk neodymium N35 sing dipasang ing pot baja.Casing baja nggawe gaya tarik magnetik vertikal sing kuat (utamane ing permukaan wesi utawa baja sing rata), konsentrasi gaya magnetik lan ngarahake menyang permukaan kontak.Pot wesi sembrani magnetized ing sisih siji lan sisih liyane bisa dipasang karo ngawut-awut, pancingan lan fasteners kanggo produk tetep.


Detail Produk

Tag produk

Magnet Pot Neodymium kanggo Aplikasi Nyekel, Pasang, lan Ndandani

Magnetik pot kanthi batang benang internal minangka magnet dipasang sing kuat.Majelis magnetik iki dibangun nganggo magnet disk neodymium N35 sing dipasang ing pot baja.Casing baja nggawe gaya tarik magnetik vertikal sing kuat (utamane ing permukaan wesi utawa baja sing rata), konsentrasi gaya magnetik lan ngarahake menyang permukaan kontak.Pot wesi sembrani magnetized ing sisih siji lan sisih liyane bisa dipasang karo ngawut-awut, pancingan lan fasteners kanggo produk tetep.

Dhuwur ing kekuatan Magnetik kanggo ukuran cilik, neodymium pot wesi sembrani becik kanggo kabeh jinis aplikasi ngendi wesi sembrani kekuatan dhuwur dibutuhake.Padha asring digunakake kanggo tugas abot nyekeli, soyo tambah, lan mbenakake tujuan ing workstations, kelas, kantor, warehouses, kanggo tampilan pop, minangka sembrani retrieval lan liyane.

Fitur produk

● Dibangun karo wesi sembrani N35 Neodymium encased ing casing baja nikel-dilapisi.

● Magnetized ing sisih siji karo pasukan tarik Magnetik kuwat.

● Dilapisi karo lapisan telung Ni-Cu-Ni (Nikel + Tembaga + Nikel) nggunakake proses adhedhasar electrolytic kanggo pangayoman maksimum marang karat & oksidasi.

● batang Utas internal nampung sekrup standar, pancing & pengikat.

Kaluwihan saka Pot Magnet

Dibandhingake karo siji neodymium countersunk magnet, pot magnet duwe kaluwihan liyane:

1. More Magnetic Strength karo Small Size: omah baja concentrates pasukan Magnetik ing sisih siji lan mundhak daya nyekeli dramatically.

2. Ngirit Biaya: amarga gaya magnet super kuat, bisa nggunakake magnet bumi sing kurang langka lan nyuda biaya magnet.

3. Kekiatan: wesi sembrani neodymium banget brittle, baja, utawa karet panutup bisa nglindhungi.

4. Pilihan soyo tambah: pot wesi sembrani bisa aplikasi kanggo akeh aksesoris, supaya padha bisa karo opsi soyo tambah beda.

Bubar, Stanford Magnets kasil ngrancang ulang perakitan magnet pot sing kuwat sawise rong usaha sing ora kasil.Ing cilik saka ora owah-owahan saka ukuran sistem magnet, mundhak gaya tarik Magnetik nemen.

Diagram Alur Proses

Product process flow1
Product process flow

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Telusuri produk sing sampeyan butuhake

    Ing saiki, bisa gawé wesi sembrani NdFeB sintered saka macem-macem gelar kayata N35-N55, 30H-48H, 30M-54M, 30SH-52SH, 28UH-48UH, 28EH-40EH.