Magnet Ring Neodymium-Magnet Langka Bumi sing Kuwat

Katrangan singkat:

Magnet ring Neodymium minangka magnet Rare-Earth sing kuwat, bentuke bunder kanthi tengah berongga.Neodymium (uga dikenal minangka "Neo", "NdFeb" utawa "NIB") ring wesi sembrani sing wesi sembrani paling kuat komersial kasedhiya dina karo sifat Magnetik sing adoh ngluwihi bahan magnet permanen liyane.Amarga kekuatan Magnetik dhuwur sing, wesi sembrani ring neodymium wis ngganti bahan Magnetik liyane kanggo nggawe desain cilik nalika entuk asil sing padha.


Detail Produk

Tag produk

Magnet Ring Langka Bumi sing Kuwat

Magnet ring Neodymium minangka magnet Rare-Earth sing kuwat, bentuke bunder kanthi tengah berongga.Neodymium (uga dikenal minangka "Neo", "NdFeb" utawa "NIB") ring wesi sembrani sing wesi sembrani paling kuat komersial kasedhiya dina karo sifat Magnetik sing adoh ngluwihi bahan magnet permanen liyane.Amarga kekuatan Magnetik dhuwur sing, wesi sembrani ring neodymium wis ngganti bahan Magnetik liyane kanggo nggawe desain cilik nalika entuk asil sing padha.

Informasi Tarik Kira-kira

Info tarik kira-kira sing kadhaptar mung kanggo referensi.Nilai-nilai kasebut diwilang miturut asumsi yen magnet bakal dipasang ing warata, lemah 1/2 "piring baja ringan sing kandel. Coatings, teyeng, lumahing kasar, lan kondisi lingkungan tartamtu bisa nyuda daya tarik kanthi signifikan. Mangga manawa kanggo nyoba. narik nyata ing aplikasi nyata.Kanggo aplikasi kritis, disaranake narik de-rated dening faktor 2 utawa luwih, gumantung ing keruwetan saka Gagal potensial.

Metode Manufaktur

Cakram neodymium kita disinter kanggo kekuatan magnet sing optimal lan magnetisasi aksial (arah magnetisme ana ing sadawane sumbu magnet saka lor nganti kutub kidul).Pilihan finishing umum kalebu lapisan tanpa lapisan, nikel (Ni-Cu-Ni) lan emas (Ni-Cu-Ni-Au).

Aplikasi Magnet Ring Neodymium

NdFeB rod lan silinder wesi sembrani asring digunakake ing peralatan generasi daya, motor kinerja dhuwur, elektronik konsumen, sensor Magnetik, peralatan audio dhuwur-mburi, instruments bedhah lan dhuwur-intensitas pamisah kanggo industri, medical, aerospace, automotive lan komersial industri uga panggunaan konsumen.

Magnet Ring Neodymium Custom

Kita bisa nggawe sembrani dering neodymium Produsèn adat kanggo pas specifications pas, mung ngirim panjalukan khusus lan kita bakal mbantu nemtokake solusi biaya paling efektif kanggo proyek beluk.

Diagram Alur Proses

Product process flow1
Product process flow

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Telusuri produk sing sampeyan butuhake

    Ing saiki, bisa gawé wesi sembrani NdFeB sintered saka macem-macem gelar kayata N35-N55, 30H-48H, 30M-54M, 30SH-52SH, 28UH-48UH, 28EH-40EH.