Magnet Rod Neodymium

Katrangan singkat:

wesi sembrani rod Neodymium kuwat, wesi sembrani langka-bumi Versatile silinder ing wangun, ngendi dawa Magnetik witjaksono utawa luwih gedhe saka diameteripun.Dibangun kanggo aplikasi sing mbutuhake kekuwatan magnetik dhuwur ing papan sing kompak lan bisa dilebokake ing bolongan sing dilatih kanggo tujuan nyekeli utawa penginderaan.NdFeB rod lan silinder wesi sembrani minangka solusi multi-tujuan kanggo industri, technical, komersial lan konsumen.


Detail Produk

Tag produk

Neodymium Rod & Silinder Langka-Bumi Magnet

wesi sembrani rod Neodymium kuwat, wesi sembrani langka-bumi Versatile silinder ing wangun, ngendi dawa Magnetik witjaksono utawa luwih gedhe saka diameteripun.Dibangun kanggo aplikasi sing mbutuhake kekuwatan magnetik dhuwur ing papan sing kompak lan bisa dilebokake ing bolongan sing dilatih kanggo tujuan nyekeli utawa penginderaan.NdFeB rod lan silinder wesi sembrani minangka solusi multi-tujuan kanggo industri, technical, komersial lan konsumen.

Neodymium (uga dikenal minangka "Neo", "NdFeB" utawa "NIB") wesi sembrani digawe saka wesi neodymium, wesi lan boron, padha wesi sembrani paling kuat kasedhiya ing komersial saiki karo sifat Magnetik sing adoh ngluwihi bahan magnet permanen liyane.

Aplikasi Produk

Range magnet neodymium kinerja dhuwur sing dawa Magnetik kang luwih dawa saka diameteripun amba.Rod neodymium bakal menehi medan magnet sing luwih jero tinimbang cakram bunder kanthi diameter sing padha amarga dawane luwih dawa.Padha digunakake ing ngendi ukuran cilik lan daya maksimum dibutuhake.Magnet Neodymium nindakake pasukan sing dhuwur banget lan bisa narik kawigaten saben liyane liwat jarak sing ora bisa dipercaya, saengga populer banget kanggo macem-macem aplikasi kalebu eksperimen ilmiah, kemasan, tampilan, perabotan lan uga alat musik.Dheweke uga duwe resistensi sing luar biasa lan ora bisa dikalahake kanggo demagnetisasi, saengga cocog kanggo aplikasi repulsion uga aplikasi sing menarik.

Produk Coating

Magnetik dilapisi telung (NiCuNi) kanggo proteksi maksimal saka korosi. Toleransi manufaktur standar yaiku +/- 0.1mm ing kabeh dimensi.Kita bisa ngasilake macem-macem gelar, ukuran lan lapisan miturut panyuwunan (contone, lapisan perak, D50mm x 50mmA ing N50, lsp) - hubungi kita yen sampeyan mbutuhake magnet NdFeB khusus.

Lapisan:Nikel Ganda, Nikel Tembaga Nikel, Seng, Emas, Tembaga, Kimia, PTFE, Parylene, Everlube, Passivation, Timah, Aluminium, Teflon utawa Epoxy, gumantung saka aplikasi.

Diagram Alur Proses

Product process flow1
Product process flow

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Telusuri produk sing sampeyan butuhake

    Ing saiki, bisa gawé wesi sembrani NdFeB sintered saka macem-macem gelar kayata N35-N55, 30H-48H, 30M-54M, 30SH-52SH, 28UH-48UH, 28EH-40EH.