Kabar

  • The Neodymium Market Will Reach US$3.4 Billion By 2028

    Pasar Neodymium Bakal Tekan US $ 3.4 Milyar Ing 2028

    Miturut riset dening laporan media Amerika, ing 2028, pasar neodymium global samesthine bakal tekan 3,39 milyar dolar AS.Dikira bakal tuwuh kanthi tingkat pertumbuhan taunan gabungan 5.3% wiwit taun 2021 nganti 2028. Panjaluk produk listrik lan elektronik yaiku ...
    Waca liyane
  • New Development Trend Of Ndfeb Magnet

    Tren Pangembangan Anyar Magnet Ndfeb

    Antusiasme kendaraan energi anyar wis nyuntikake vitalitas anyar menyang anggota rantai industri.Miturut laporan riset dening Cerui, produksi mobil China bakal tekan 35 yuta ing 2025, ing ngendi kendaraan energi anyar bakal luwih saka 20% ...
    Waca liyane
  • Enjoy Technology And Dream Of Youth

    Seneng Teknologi Lan Impen Pemuda

    Ing tanggal 23 Oktober 2021, Jiangsu Pulong Magnet Co., Ltd nganakake rapat penghargaan prestasi R&D gedhe kanggo ngrayakake pengabdian kanthi hangat saka limang tulang punggung teknis sing dipimpin dening Pak Chen, Liu Chao, Li Ensuo, Pan Yingyu, lan Yang Yong.Riset lan pangembangan "Sintere...
    Waca liyane

Telusuri produk sing sampeyan butuhake

Ing saiki, bisa gawé wesi sembrani NdFeB sintered saka macem-macem gelar kayata N35-N55, 30H-48H, 30M-54M, 30SH-52SH, 28UH-48UH, 28EH-40EH.