Seneng Teknologi Lan Impen Pemuda

Ing tanggal 23 Oktober 2021, Jiangsu Pulong Magnet Co., Ltd nganakake rapat penghargaan prestasi R&D gedhe kanggo ngrayakake pengabdian kanthi hangat saka limang tulang punggung teknis sing dipimpin dening Pak Chen, Liu Chao, Li Ensuo, Pan Yingyu, lan Yang Yong.Riset lan pangembangan "Sintered NdFeB 48UH sifat magnetik ultra-dhuwur" wis kasil rampung sadurunge lan wis entuk tujuan sing dikarepake.

Saiki Jiangsu Pulong Magnet Co., Ltd bisa gawé sembrani NdFeB sintered saka N35 kanggo N55, saka 30H kanggo 48H, saka 30M kanggo 54M, saka 30SH kanggo 52SH, saka 28UH kanggo 48UH, saka 28EH kanggo 40EH.

Rapat kasebut dipérang dadi rong agenda.Perangan ingkang sepisan inggih menika sambutan saking ketua, Bapak Li, ingkang sanget ngegungaken asiling panaliten saha pengembangan menika, saha ngaturaken tigang pepinginan saha syarat.Nyingkirake sing basi lan nggawa sing seger kanggo ngadhepi persaingan pasar sing sengit.Menang pasar lan menang kesempatan anyar kanggo pangembangan perusahaan dening produk khas kita.

Bagean kaping pindho ing agenda kasebut yaiku menehi penghargaan marang para peserta kanggo nyengkuyung para penyangga sing luar biasa supaya bisa nerusake riset lan pangembangan lan nggayuh papan sing anyar.

Produk high-end, aplikasi paten, standar industri sing unggul.Saben uwong kudu terus nindakake inovasi teknologi lan riset lan pangembangan proses anyar, supaya perusahaan bisa entuk pangembangan kanthi cepet ing inovasi teknologi, lan ngarep-arep supaya teknologi berteknologi tinggi bisa dianugerahi paten penemuan nasional lan nggawa vitalitas tanpa wates kanggo perusahaan.

"Titik wiwitan anyar, perjalanan anyar", berorientasi kualitas, inovasi terus-terusan, review 2021, kita manunggal dadi siji, ngupayakake prestasi sing marem, lelayaran 2022, kita wis ngadeg ing titik wiwitan anyar, siap maju, kerja bebarengan, maju karo The Times, bebarengan mbukak lelampahan anyar!Pungkasan, ing Taun Anyar, JIANGSU Pulong Magnetics Co, Ltd.


Wektu kirim: Jan-10-2022

Telusuri produk sing sampeyan butuhake

Ing saiki, bisa gawé wesi sembrani NdFeB sintered saka macem-macem gelar kayata N35-N55, 30H-48H, 30M-54M, 30SH-52SH, 28UH-48UH, 28EH-40EH.