Tren Pangembangan Anyar Magnet Ndfeb

Antusiasme kendaraan energi anyar wis nyuntikake vitalitas anyar menyang anggota rantai industri.

Miturut laporan riset dening Cerui, produksi mobil China bakal tekan 35 yuta ing 2025, sing kendaraan energi anyar bakal luwih saka 20% saka total produksi lan dodolan mobil, nganti 7 yuta.

Apa iku kendharaan bahan bakar tradisional utawa kendaraan energi anyar, kanggo entuk hemat energi, bobot entheng, ukuran cilik lan kinerja dhuwur, introduksi motor mikro hemat energi kanthi efisiensi dhuwur minangka salah sawijining dalan utama.

Analis strategi utama Yuekai Securities Research Institute ujar manawa pasar domestik kanggo motor efisiensi dhuwur kira-kira 10%.Mikromotor kanthi efisiensi dhuwur lan hemat energi sing biyen ora dingerteni bisa digunakake kanggo entuk "giliran gedhe".

Magnetik boron wesi neodymium minangka bahan utama kanggo motor hemat energi kanthi efisiensi dhuwur.

Magnet NdFeB minangka kristal tetragonal sing kasusun saka neodymium, wesi lan boron (Nd2Fe14B), sing neodymium kira-kira 25% nganti 35%, wesi kira-kira 65% nganti 75%, lan boron kira-kira 1%.Iki minangka bahan magnet permanen bumi langka generasi katelu, lan nduweni kinerja sing apik banget ing koefisien "sifat magnetik" kayata coercivity intrinsik, produk energi magnetik lan remanence, lan minangka "raja magnet" sing pantes.

Saiki, ing pasar aplikasi hilir saka magnet NdFeB berkinerja tinggi, tenaga angin nduwe proporsi gedhe saka pangsa pasar.Kanthi pangembangan kendaraan energi anyar kanthi cepet, aplikasi magnet NdFeB ing motor khusus mikro otomotif terus dipromosikan, lan permintaan kanggo magnet NdFeB kanthi kinerja dhuwur ing bidang kendaraan energi anyar lan bagean mobil bakal njeblug.


Wektu kirim: Jan-10-2022

Telusuri produk sing sampeyan butuhake

Ing saiki, bisa gawé wesi sembrani NdFeB sintered saka macem-macem gelar kayata N35-N55, 30H-48H, 30M-54M, 30SH-52SH, 28UH-48UH, 28EH-40EH.