Pasar Neodymium Bakal Tekan US $ 3.4 Milyar Ing 2028

Miturut riset dening laporan media Amerika, ing 2028, pasar neodymium global samesthine bakal tekan 3,39 milyar dolar AS.Dijangkepi bakal tuwuh kanthi tingkat pertumbuhan taunan gabungan 5.3% wiwit taun 2021 nganti 2028. Panjaluk produk listrik lan elektronik dijangkepi bisa nyumbang kanggo tuwuhing pasar jangka panjang.

Magnet neodymium digunakake ing macem-macem produk elektronik konsumen lan otomotif.Produk kayata inverter kanggo AC, mesin cuci lan pengering, kulkas, laptop, komputer, lan macem-macem sounder lapangan kabeh mbutuhake magnet permanen supaya bisa digunakake.Populasi kelas menengah sing berkembang bisa nyebabake panjaluk produk kasebut, saengga bisa tuwuh pasar.

Industri kesehatan dijangkepi nyedhiyakake saluran penjualan anyar menyang pemasok pasar.Pemindai MRI lan peralatan medis liyane mbutuhake bahan neodymium kanggo entuk.Panjaluk iki kemungkinan bakal didominasi negara-negara Asia-Pasifik kayata China.Dikarepake yen bagean neodymium sing digunakake ing sektor kesehatan Eropa bakal mudhun ing sawetara taun sabanjure.

Ing babagan pendapatan wiwit taun 2021 nganti 2028, sektor panggunaan pungkasan energi angin bakal nyathet tingkat pertumbuhan taunan senyawa paling cepet 5.6%.Investasi pemerintah lan swasta kanggo ningkatake instalasi kapasitas terpasang energi terbarukan bisa uga dadi faktor pertumbuhan utama kanggo sektor kasebut.Contone, investasi langsung asing India ing energi sing bisa dianyari mundhak saka US $ 1.2 milyar ing 2017-18 dadi US $ 1.44 milyar ing 2018-19.

Akeh perusahaan lan peneliti sing aktif nggarap pangembangan teknologi daur ulang neodymium.Biaya saiki dhuwur, lan infrastruktur kanggo daur ulang materi kritis iki ana ing tahap pangembangan.Paling unsur langka, kalebu neodymium, boroske ing wangun bledug lan pecahan ferrous.Amarga unsur tanah jarang mung nyathet bagean cilik saka bahan e-sampah, yen daur ulang perlu, peneliti kudu nemokake skala ekonomi.

Dibagi dening aplikasi, pangsa volume dodolan magnet ing 2020 bakal gedhe, ngluwihi 65.0%.Panjaluk ing wilayah iki bisa uga didominasi dening industri otomotif, energi angin lan terminal elektronik.

Ing babagan aplikasi panggunaan pungkasan, sektor otomotif bakal ndominasi pasar kanthi pangasilan luwih saka 55.0% ing taun 2020. Panjaluk magnet permanen ing kendharaan tradisional lan listrik nyebabake tuwuhing pasar.Popularitas kendaraan listrik sing saya tambah bakal tetep dadi tenaga pendorong utama ing bagean iki.

Bagean panggunaan pungkasan energi angin samesthine bakal tuwuh paling cepet miturut pangarepan.Fokus global babagan energi sing bisa dianyari samesthine bakal ningkatake ekspansi sektor energi angin.

Wilayah Asia-Pasifik duwe pangasilan paling gedhe ing taun 2020 lan samesthine bakal tuwuh paling cepet sajrone ramalan.Tambah produksi magnet permanen, ditambah karo industri pungkasan sing saya tambah ing China, Jepang, lan India, samesthine bakal mbantu pasar regional tuwuh sajrone ramalan.


Wektu kirim: Jan-10-2022

Telusuri produk sing sampeyan butuhake

Ing saiki, bisa gawé wesi sembrani NdFeB sintered saka macem-macem gelar kayata N35-N55, 30H-48H, 30M-54M, 30SH-52SH, 28UH-48UH, 28EH-40EH.