Kabar Perusahaan

  • Enjoy Technology And Dream Of Youth

    Seneng Teknologi Lan Impen Pemuda

    Ing tanggal 23 Oktober 2021, Jiangsu Pulong Magnet Co., Ltd nganakake rapat penghargaan prestasi R&D gedhe kanggo ngrayakake pengabdian kanthi hangat saka limang tulang punggung teknis sing dipimpin dening Pak Chen, Liu Chao, Li Ensuo, Pan Yingyu, lan Yang Yong.Riset lan pangembangan "Sintere...
    Waca liyane

Telusuri produk sing sampeyan butuhake

Ing saiki, bisa gawé wesi sembrani NdFeB sintered saka macem-macem gelar kayata N35-N55, 30H-48H, 30M-54M, 30SH-52SH, 28UH-48UH, 28EH-40EH.