Magnet Pot Neodymium Dilapisi Karet

Katrangan singkat:

Magnet pot neodymium sing dilapisi karet minangka rakitan magnetik sing kuat lan tahan lama kanthi bolongan tengah (ulir wanita internal) lan lapisan karet protèktif.Digawe nganggo magnet cakram neodymium N35 sing dipasang ing cakram baja sing rata lan dilapisi karo karet isoprene ireng sing ora ana tandha lan nyegah permukaan saka scratching.Lapisan karet protèktif nglindhungi magnet saka karat utawa oksidasi kanggo panggunaan sing tetep ing lingkungan njaba.Uga ngalangi magnet saka chipping gampang lan menehi luwih slip-resistance saka jinis wesi sembrani ditutupi utawa uncoated liyane.


Detail Produk

Tag produk

Karet ditutupi Neodymium Pot Magnet W / Threaded Center Hole

Magnet pot neodymium sing dilapisi karet minangka rakitan magnetik sing kuat lan tahan lama kanthi bolongan tengah (ulir wanita internal) lan lapisan karet protèktif.Digawe nganggo magnet cakram neodymium N35 sing dipasang ing cakram baja sing rata lan dilapisi karo karet isoprene ireng sing ora ana tandha lan nyegah permukaan saka scratching.Lapisan karet protèktif nglindhungi magnet saka karat utawa oksidasi kanggo panggunaan sing tetep ing lingkungan njaba.Uga ngalangi magnet saka chipping gampang lan menehi luwih slip-resistance saka jinis wesi sembrani ditutupi utawa uncoated liyane.

Magnetik sing dilapisi karet nduweni kekuatan magnetik sing dhuwur lan tahan cuaca saengga cocog kanggo aplikasi njero ruangan lan ruangan sing mbutuhake kekuwatan magnetik sing dhuwur.Padha kerep digunakake kanggo nyekeli, soyo tambah lan mbenakake tujuan, saka lampu soyo tambah utawa fixtures kanggo ndandani peralatan, nyekeli pribadi lan ngatur item ing warehouses, workstations lan wilayah njaba.

Fitur produk

● pasukan narik kuwat, anti banyu, awet, doyo tarik dhuwur, tahan karat, tahan suhu, wesi sembrani ora gampang chip.

● Dibangun karo N35 Neodymium sembrani encased ing struktur baja & ditutupi karo lapisan karet protèktif.

● Utas Wanita Internal nampung pengikat & lampiran standar.

● NdFeB Magnet sing axially magnetized (liwat kekandelan).

Dilapisi karet

Magnet neodymium sing dilapisi karet menehi daya tahan lan gesekan sing dhuwur.Lapisan karet tumindak minangka pangayoman kanggo Magnet Neodymium marang chipping lan cahya kanggo Cairan.Sembrani neodymium ditutupi karet digunakake ing akeh aplikasi nyekeli.Yen sampeyan mbutuhake ukuran tartamtu, hubungi kita nggunakake formulir kutipan magnet khusus online.

Aplikasi Produk

Rakitan magnet berulir iki digawe nganggo bahan magnet sing paling kuat sing kasedhiya.Saben perakitan nduweni magnet neodymium sing ditempelake ing piring baja sing rata lan dilapisi karo karet pelindung ireng kanggo nyegah goresan permukaan.

Pasang pancing utawa kenop kanggo posisi utawa nyekel peralatan inspeksi, ukuran indikator, lampu, pratandha, lan liya-liyane
● Becik kanggo omah, kantor utawa bengkel
● Atusan nggunakake olahraga, kluwarga, industri lan komersial

Diagram Alur Proses

Product process flow1
Product process flow

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Telusuri produk sing sampeyan butuhake

    Ing saiki, bisa gawé wesi sembrani NdFeB sintered saka macem-macem gelar kayata N35-N55, 30H-48H, 30M-54M, 30SH-52SH, 28UH-48UH, 28EH-40EH.