Produk

  • Strong Permanent Neodymium Magnets

    Magnet Neodymium Permanen sing Kuwat

    Aplikasi:Magnet Speaker, Magnet Industri, Magnet Perhiasan, Magnet Motor…

    wangun:Cyliner, Countersunk, Block, Disc, Disk, Ring, Bar…

    Lapisan:nikel

    kelas:N35-N55, 30H-48H, 30M-54M, 30SH-52SH, 28UH-48UH, 28EH-40EH

    Tipe:Magnet permanen

    Sertifikasi:ISO9001, ISO14001

  • Neodymium (NdFeB) Disc Magnets

    Magnet Disk Neodymium (NdFeB).

    Magnet disk Neodymium (uga dikenal minangka "NdFeb", "NIB" utawa "Neo") minangka magnet langka bumi sing paling kuat sing kasedhiya saiki.Kasedhiya ing bentuk cakram lan silinder, magnet Neodymium duweni sifat magnetik sing ngluwihi kabeh bahan magnet permanen liyane.Padha dhuwur ing kekuatan Magnetik, Moderately diregani lan bisa nindakake uga ing suhu lingkungan.Akibaté, iku magnet Rare-Earth sing paling akeh digunakake kanggo aplikasi industri, teknis, komersial lan konsumen.

  • Neodymium Bar, Block & Cube Magnets

    Neodymium Bar, Blok & Kubus Magnet

    Neodymium bar, blok lan kubus wesi sembrani sing luar biasa kuat kanggo ukuran sing.magnet neodymiumminangka magnet permanen, langka bumi sing paling kuat sing kasedhiya ing komersial saiki kanthi sifat magnetik sing ngluwihi liyanebahan magnet permanen.Kekuwatan magnetik sing dhuwur, resistensi kanggo demagnetisasi, biaya murah lan fleksibilitas nggawe dheweke dadi pilihan sing cocogaplikasiwiwit saka panggunaan industri lan teknis nganti proyek pribadi.

  • Neodymium Ring Magnets-Strong Rare-earth Magnets

    Magnet Ring Neodymium-Magnet Langka Bumi sing Kuwat

    Magnet ring Neodymium minangka magnet Rare-Earth sing kuwat, bentuke bunder kanthi tengah berongga.Neodymium (uga dikenal minangka "Neo", "NdFeb" utawa "NIB") ring wesi sembrani sing wesi sembrani paling kuat komersial kasedhiya dina karo sifat Magnetik sing adoh ngluwihi bahan magnet permanen liyane.Amarga kekuatan Magnetik dhuwur sing, wesi sembrani ring neodymium wis ngganti bahan Magnetik liyane kanggo nggawe desain cilik nalika entuk asil sing padha.

  • Neodymium Rod Magnets

    Magnet Rod Neodymium

    wesi sembrani rod Neodymium kuwat, wesi sembrani langka-bumi Versatile silinder ing wangun, ngendi dawa Magnetik witjaksono utawa luwih gedhe saka diameteripun.Dibangun kanggo aplikasi sing mbutuhake kekuwatan magnetik dhuwur ing papan sing kompak lan bisa dilebokake ing bolongan sing dilatih kanggo tujuan nyekeli utawa penginderaan.NdFeB rod lan silinder wesi sembrani minangka solusi multi-tujuan kanggo industri, technical, komersial lan konsumen.

  • Neodymium Countersunk Magnets

    Neodymium Countersunk Magnet

    Countersunk Magnets, uga dikenal minangka Round Base, Piala babak, Piala utawa RB wesi sembrani, wesi sembrani soyo tambah kuat, dibangun karo wesi sembrani neodymium ing tuwung baja karo 90 ° bolongan countersunk ing lumahing apa kanggo maringi leladen meneng flat-head standar.Sirah sekrup lenggah siram utawa rada ngisor permukaan nalika ditempelake ing produk sampeyan.

  • Neodymium Channel Magnets

    Neodymium Channel Magnet

    Sembrani saluran persegi dowo Neodymium sing kuat, rakitan Magnetik U-shaped dibangun kanggo abot-tugas soyo tambah, nyekeli lan aplikasi mbenakake.Padha dibangun karo wesi sembrani pemblokiran neodymium kuwat encased ing saluran baja nikel-dilapisi.wesi sembrani Channel duwe siji utawa loro counterbore / countersunk bolongan kanggo masang M3 standar ngawut-awut flat-head, perkakas lan bolts.

  • Neodymium Pot Magnets W/Threaded Stems

    Neodymium Pot Magnet W / Utas Batang

    Magnetik pot kanthi batang benang internal minangka magnet dipasang sing kuat.Majelis magnetik iki dibangun nganggo magnet disk neodymium N35 sing dipasang ing pot baja.Casing baja nggawe gaya tarik magnetik vertikal sing kuat (utamane ing permukaan wesi utawa baja sing rata), konsentrasi gaya magnetik lan ngarahake menyang permukaan kontak.Pot wesi sembrani magnetized ing sisih siji lan sisih liyane bisa dipasang karo ngawut-awut, pancingan lan fasteners kanggo produk tetep.

  • Rubber Coated Neodymium Pot Magnets

    Magnet Pot Neodymium Dilapisi Karet

    Magnet pot neodymium sing dilapisi karet minangka rakitan magnetik sing kuat lan tahan lama kanthi bolongan tengah (ulir wanita internal) lan lapisan karet protèktif.Digawe nganggo magnet cakram neodymium N35 sing dipasang ing cakram baja sing rata lan dilapisi karo karet isoprene ireng sing ora ana tandha lan nyegah permukaan saka scratching.Lapisan karet protèktif nglindhungi magnet saka karat utawa oksidasi kanggo panggunaan sing tetep ing lingkungan njaba.Uga ngalangi magnet saka chipping gampang lan menehi luwih slip-resistance saka jinis wesi sembrani ditutupi utawa uncoated liyane.

  • Neodymium Badge Magnets W/Adhesive Back

    Neodymium Badge Magnet W / Adhesive Mbalik

    Magnet badge sing gampang digunakake digawe nganggo magnet neodymium kanggo nempelake tag jeneng & kertu bisnis ing konferensi, rapat, pameran dagang lan acara.Lencana Magnetik minangka alternatif sing apik kanggo lencana pin tradisional, kanthi kekuatan magnetik, awet, entheng, lan ora bakal ngrusak utawa nyuwek sandhangan.

  • Neodymium Hook Magnets

    Neodymium Pancing Magnet

    Sembrani cangkir neodymium karo pancingan digawe karo wesi sembrani neodymium N35 encased ing tuwung baja karo pancing mburi Utas.Pancing wesi sembrani menehi kekuatan apik tenan kanggo ukuran cilik (nyekel nganti 246 lbs.).Cangkir baja nggawe gaya tarik magnetik vertikal sing kuat (utamane ing permukaan wesi utawa baja sing rata), konsentrasi gaya magnetik lan ngarahake menyang permukaan kontak.Cangkir baja uga dilapisi karo lapisan telung Ni-Cu-Ni (Nikel + Tembaga + Nikel) nggunakake proses adhedhasar elektrolitik kanggo pangayoman maksimal marang karat & oksidasi.

Telusuri produk sing sampeyan butuhake

Ing saiki, bisa gawé wesi sembrani NdFeB sintered saka macem-macem gelar kayata N35-N55, 30H-48H, 30M-54M, 30SH-52SH, 28UH-48UH, 28EH-40EH.